حسام فرهنگی قوچانی

فرهنگی -سیاسی- اجتماعی

تبلیغات تبلیغات

سوسیس و کالباس چه سالی وارد ایران شد؟

امروزه سویس و کالباس در ایران رونق زیادی در میان خانواده های ایرانی دارد. داستان ورود این دو ماده غذایی به ایران در این مطلب برای خواننده بازخوانی شده است. تهیه سوسیس و کالباس در ایران به صورت کارخانه ای در سال ۱۳۰۷ شروع شد. در این تاریخ فردی روسی به نام «افونسا» در بندر انزلی برای تأمین مایحتاج روزانه عده ای اتباع خارجی و عیسویانی که در آن منطقه بودند با ماشین کوچک دستیاش شروع به تولید این ماده غذایی کرد.
برچسب‌ها: بازخوانی, عیسویانی
در صورتی که این صفحه دارای محتوای مجرمانه است یا درخواست حذف آن را دارید لطفا گزارش دهید.

آخرین مطالب این وبلاگ

مطالب پیشنهادی

آخرین مطالب سایر وبلاگ ها

جستجو در وبلاگ ها